Archief

Nieuwsberichten 2017

 

Nieuwsberichten 2016

07-12-2016
Graag willen we medio 2017 een heuse mendurancevereniging oprichten. Deze vereniging zal de belangen van mendurancerijders gaan behartigen en zal zich ook inzetten om landelijk -met behulp van regionale mendurancerijders- wedstrijden te gaan organiseren aangezien het tot op heden niet gelukt is om menverenigingen zover te krijgen om wedstrijden te organiseren waardoor de wedstrijden die er zijn voornamelijk in het zuiden van het land zijn.
Er zullen een aantal verschillende lidmaatschappen komen om iedereen zoveel mogelijk tegemoet te komen. Hierover meer zodra dit goed overeengekomen is met de KNHS.

19-11-2016
Op 16 november j.l. heeft het jaarlijks overleg plaatsgevonden. Hier is onder andere uitgekomen dat het reglement aangepast moet worden. Er ontbreken een aantal dingen in het reglement, dingen die wel altijd al gedaan werden maar die nooit goed vastgelegd zijn. Daarnaast zijn er wat nieuwe initiatieven waar we mee bezig zijn, daarover later meer. Houdt deze website in de gaten voor meer nieuws.

25-09-2016
Vandaag is de laatste wedstrijd van het seizoen verreden. Alle deelnemers mochten van start en zijn na het finishen goedgekeurd.
Over enige tijd zullen de organisatoren weer bij elkaar komen om het afgelopen seizoen te evalueren. Ook de juryleden en de KNHS zijn bij dit overleg aanwezig.
Verzoek aan de deelnemers van afgelopen jaar: zijn er dingen waar je als deelnemer tegenaan gelopen bent, dingen die je graag anders zou willen zien of wat echt tegengevallen is, meldt het even via info@mendurancesport.nl
Deze punten zullen dan (uiteraard anoniem) meegenomen worden naar het overleg.

11-08-2016
De overstap is gemaakt naar een nieuwe website met meer mogelijkheden.
De komende tijd zal de website nog verder aangevuld worden.