Nieuws

HET LAATSTE NIEUWS  LEEST U OP DE VOORPAGINA VAN ONZE WEBSITE. NA ENIGE TIJD WORDT HET VERPLAATST NAAR DEZE PAGINA ZODAT U HET ALTIJD NOG EENS TERUG KUNT LEZEN.

13-09-2017
Helaas…….ondanks de goede bedoelingen gaat het toch niet lukken om in oktober nog een wedstrijd te organiseren. Met de wedstrijd in Someren in augustus is seizoen 2017 definitief voorbij. Voor wat betreft de uitreiking van de Mendurancecup en de bijbehorende prijzen, dat laten we natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. We gaan hier nog even over nadenken hoe we dat gaan aanpakken.

Binnenkort gaan we een datum prikken voor een organisatorenoverleg. Iedereen die in 2017 een wedstrijd heeft georganiseerd ontvangt een uitnodiging. Ook mensen waarvan wij weten dat zij plannen hebben om in 2018 een wedstrijd te organiseren, krijgen een uitnodiging.
Uiteraard weten we niet of er nog meer plannen zijn. Mochten die er zijn, laat het dan even per email weten.
Daarnaast zijn we druk bezig met het oprichten van de vereniging. Het streven is dat we per 1 november 2017 officieel een vereniging zijn en iedereen dus lid kan worden.

02-09-2017
Reserveer 21 oktober alvast in de agenda! Er heeft zich iemand gemeld die gaat proberen om die dag nog een wedstrijd te organiseren zodat het seizoen toch goed afgesloten kan worden. Tevens dan ook de prijsuitreiking van de Mendurancecup. Meer informatie volgt nog.

31-08-2017
Helaas heeft de organisator van Mendurance Teteringen vandaag besloten de wedstrijd NIET door te laten gaan wegens te weinig inschrijvingen.
Dit heeft ook gevolgen voor de uitreiking van de MenduranceCup. Wij gaan kijken hoe en wanneer we de Cup alsnog kunnen uitreiken. Wordt vervolgd…

19-08-2017
Daar is íe dan! De enige echte MenduranceCup Wisselbeker. De winnaar van seizoen 2017 (naam wordt later op de beker geplakt) mag de beker een heel jaar houden. Volgend jaar moet de beker weer ingeleverd worden (op de laatste wedstrijd van het seizoen).

 

 

 

 

 

 

18-08-2017
Op 10 september 2017 wordt de laatste wedstrijd van het seizoen verreden. Na deze wedstrijd volgt tevens de prijsuitreiking van de Mendurance Cup!
Gereden wordt er in de impulsklasse en in de klasse 1 over een afstand van ruim 28 km. Inschrijfgeld: € 25,00 voor enkelspan en € 30,00 voor meerspan.
Aanmelding kan via menduranceteteringen@gmail.com

06-07-2017
De technische storing is opgelost.
Alle linkjes zouden weer moeten werken.

02-07-2017
Er zijn foto’s gemaakt door NdV Fotografie. Zodra de foto’s gereed zijn, kunt u deze bekijken via de website (klik)

06-07-2017
De technische storing is opgelost.
Alle linkjes zouden weer moeten werken.

30-06-2017:
Wegens technische problemen werken de linkjes op de site op dit moment niet. U kunt ze wel aanklikken maar er komt geen bestand naar voren. Ook zijn de afbeeldingen tijdelijk verdwenen.
We hopen dit z.s.m. op te lossen.

12-05-2017
De pagina over de mendurancevereniging is bijgewerkt. Neem snel een kijkje voor het laatste nieuws

12-05-2017
Per heden kan er via de KNHS geen maandkaart mendurance (heel seizoen geldig) meer aangevraagd worden.
Alle aanvragen voor deze kaart dienen vanaf nu via Mendurance Nederland te verlopen. Wilt u een maandkaart aanschaffen, stuur dan een mail met uw gegevens (incl. KNHS-nummer) naar info@mendurancenederland.nl

01-05-2017
Er kan inmiddels ingeschreven worden voor de wedstrijd in Etten-Leur.
Voor meer informatie gaat u naar de website van de organisatie: www.mensport-en-endurance.nl

23-04-2017
De uitslag van de wedstrijd in Teteringen staat online.
De organisatie van Teteringen heeft laten weten dat er plannen zijn om in september  nog een wedstrijd te organiseren. Meer informatie hierover volgt later dit jaar.

08-04-2017
De KNHS Paard & Leven dag Mennen gaat inderdaad niet door. Maar we zijn wel benaderd door de KNHS om op de reguliere Paard & Leven dag te komen staan met een stand.
Een aanbod waar we zeker gebruik van zullen maken.

13-03-2017
Gisteren is het menduranceseizoen van start gegaan, wederom met de wedstrijd in Ysselsteyn. Diverse duitse deelnemers aan de start. Alle deelnemers hebben de wedstrijd goed uitgereden. De uitslag staat inmiddels op deze site en we hebben de eerste tussenstand voor de MenduranceCup 2017.

04-03-2017
Menners gezocht in het Noorden van het land! Om aan de vraag voor een aantal wedstrijden in het Noorden van het land te kunnen voldoen, zijn wij op zoek naar menners en/of menvereniging die het aandurven om samen met Mendurance Nederland een (of meerdere) mendurancewedstrijd(en) te organiseren.

01-03-2017
Uit betrouwbare bron vernomen dat de Paard & Leven Mennen dag zeer waarschijnlijk niet door zal gaan. Erg jammer, want dit was een mooie kans voor ons geweest om onze sport te kunnen promoten.

06-02-207
Achter de schermen wordt momenteel hard gewerkt aan het realiseren van extra wedstrijden. Zodra hiervan iets concreet te melden valt, leest u het natuurlijk gelijk hier. Ook zijn we aan het kijken of we iets kunnen met de Paard & Leven Mennen dag.

05-02-2017
De website is weer bijgewerkt. De inschrijving voor Ysselsteyn is geopend.